<- Επιστροφή στο avoncosmetics.gr
<- Click to go back
ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ
Τo Ιαπωνικό
Τελετουργικό
Ομορφιάς
Το μυστικό της καθημερινότητας των γυναικών της Ιαπωνίας ξεκινά από τις πιο ελαφριές και συμπυκνωμένες συνθέσεις και ολοκληρώνεται με την εφαρμογή μιας κρέμας που δημιουργεί μια αόρατη ασπίδα στην επιδερμίδα.

Ζήστε την εμπειρία της δύναμης του τελετουργικού Μission

4-βήματα καθημερινά για το τελετουργικό της περιποίησης προσώπου
1

Καθαρισμός:
ΗΠΙΑ ΑΦΡΩΔΗ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

Οι Ιάπωνες ειδικοί στην περιποίηση της επιδερμίδας συστήνουν τα αφρώδη καθαριστικά ως την καλύτερη έναρξη του τελετουργικού του προσώπου - ακριβώς μετά την αφαίρεση του μακιγιάζ. Χάρη στις εξαιρετικά εκλεπτυσμένες συνθέσεις τους αφαιρούν αποτελεσματικά τις ακαθαρσίες και προετοιμάζουν την επιδερμίδα να δεχθεί τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στις συνθέσεις που ακολουθούν.
2

Βαθιά Ενυδάτωση:
ΛΟΣΙΟΝ

Η εντατική ενυδάτωση στη μορφή μιας λοσιόν είναι το σημείο κλειδί στην τελετουργία. Η ιαπωνική ενυδατική λοσιόν είναι κάτι εντελώς νέο στην αγορά της Ευρώπης. Χρησιμοποιείται μετά τον καθαρισμό ώστε να βοηθήσει στην αποκατάσταση του επιθυμητού pH της επιδερμίδας, αλλά ταυτόχρονα, χαρίζει εντατική ενυδάτωση - όπως ακριβώς ένα serum. Ως αποτέλεσμα, η επιδερμίδα γίνεται πιο απαλή, λεία και έτοιμη να απορροφήσει καλύτερα τα θρεπτικά συστατικά που περιέχονται στις συνθέσεις που ακολουθούν.
3

Συμπυκνωμένη Θρέψη:
ΠΛΟΥΣΙΑ ΑΠΟΣΤΑΓΜΑΤΑ & ΓΑΛΑΚΤΩΜΑΤΑ

Οι συμπυκνωμένες θρεπτικές συνθέσεις, που αποκαλούνται από τους Ιάπωνες “η ουσία της νεότητας”, είναι το τρίτο βήμα της τελετουργίας. Εφοδιάζουν την επιδερμίδα με μια “βόμβα” θρεπτικών συστατικών που διεισδύουν στα επιδερμικά στρώματα βοηθώντας στην αποκατάσταση της φθοράς που προκαλεί τη γήρανση της επιδερμίδας. Οι συνθέσεις των αποσταγμάτων είναι πιο πυκνές και πιο συμπυκνωμένες από τις λοσιόν, γι’ αυτό πρέπει να εφαρμόζονται ακριβώς μετά από την εφαρμογή της λοσιόν.
4

Προστασία:
ΚΡΕΜΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ

Η εφαρμογή της κρέμας προσώπου είναι το τελευταίο βήμα της Ιαπωνικής τελετουργίας. Σκοπός της κρέμας δεν είναι μόνο να θρέψει εντατικά την επιδερμίδα, αλλά και να δημιουργήσει ένα αόρατο φράγμα σε αυτήν, χάρη στο οποίο όλα τα θρεπτικά συστατικά που περιλαμβάνονται στις προηγούμενες συνθέσεις να παραμείνουν στην επιδερμίδα, παρέχοντάς της ό,τι χρειάζεται για να βοηθήσει στην ανάκτηση της νεανικής της εμφάνισης.

Τεχνικές μασάζ προσώπου
για νεανική λάμψη